Imanehli Portal Imanehli Video Imanehli Mp3 Menkibe Kuran-i Kerim Resim Galerisi Google Tagged Seo Tagged
  • Selamun Aleykum Ziyaretçi
  • Yeni gönderilen iletileri göster.
  • Ýletilerime yazýlan yeni yanýtlarý göster.
  • 04 Þubat 2012, 20:53:06
  • Ana Sayfa Kimler Çevrimiçi Son Ýletiler Okunmuþ Say Etiketler

Adýnýz: Her zaman
    Þifre  :  

Kayýt Ol Üye Listesi Ara

Baþbakan gibi sözünün arkasýnda duran deðiliz biz

Ýmanehli Forum- Ýslami Bilgi Arþiviniz/Baþbakan gibi sözünün arkasýnda duran deðiliz biz => Sözlerinin arkasýnda duran bi insan deðiliz biz' CHP Genel Baþkaný Kemal Kýlýçdaroðlu öyle bir laf etti ki... Aðzýndan dökülen gaf CHP adýna gerçek

Konu: Baþbakan gibi sözünün arkasýnda duran deðiliz biz  (Okunma sayýsý 1525 defa)
    0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
    • Azimli Üye
    • *
    • Karma +27/-1
    • Çevrimdýþý Çevrimdýþý
    • Ýleti: 857
    • Lebbeyk ALLAHümme Lebbeyk
    • 49 Mesajýna Toplam
      54 Kere Tesekkür Edildi

Destek Reklamlarý

Sözlerinin arkasýnda duran bi insan deðiliz biz'

CHP Genel Baþkaný Kemal Kýlýçdaroðlu öyle bir laf etti ki... Aðzýndan dökülen gaf CHP adýna gerçek bir CHP adýnaydi.

CHP'nin verdiði sözlerden her daim caydýðý bilinmeyen bir husus deðil…
    En son Kýlýçdaroðlu'nun baþörtüsü ile ilgili sürekli deðiþen demeçleri gündem olmuþtu. Ýþte CHP'nin bu halini en tepedeki ismi de tespit ediyor. Nasýl mý?

CHP Genel Baþkaný Kemal Kýlýçdaroðlu'nun referandum mitinginde ettiði laflar, evet gaf ama adeta bir itiraf gibi… Halk arasýnda "Allâh söyletti!" de denilen bu konuþmada Kýlýçdaroðlu "Öyle Sayýn Baþbakan gibi söz verip, sözlerinin arkasýnda duran bi insan deðiliz biz." diyor.

Kaynak: HaberVaktim
    Kayýtlý
    Talib-i Aþk ol ki Yar içinde gizlidir
    Kalbi seyret Aç gözün CANAN içinde gizlidir.....
    • Tecrubeli Uye
    • *
    • Karma +40/-0
    • Çevrimdýþý Çevrimdýþý
    • Ýleti: 1810
    • Bu üyenin avatarý yok
    • Virdini Çekmeyen Derdini Çeker------(Gavs-i Sani)
    • 97 Mesajýna Toplam
      114 Kere Tesekkür Edildi
    Ynt: Baþbakan gibi sözünün arkasýnda duran deðiliz biz
    « Yanýtla #1 : 01 Eylül 2010, 11:03:22 »

belkide hayatýnda ettiði tek doðru laf bu olsa gerek rabbim nasýlda söyletiyo..
    Kayýtlý
    • ADMÝNÝSTRATOR
    • Süper Üye
    • *
    • Karma +151/-21
    • Çevrimdýþý Çevrimdýþý
    • Ýleti: 6798
    • "YORULUNCAYA KADAR DEÐÝL ÞEHÝT OLUNCAYA KADAR"
    • 502 Mesajýna Toplam
      574 Kere Tesekkür Edildi
      • Ýmanehli.com
    « Yanýtla #2 : 01 Eylül 2010, 18:31:18 »

belkide hayatýnda ettiði tek doðru laf bu olsa gerek rabbim nasýlda söyletiyo..
    Kayýtlý
    • Yönetici
    • Aktif Üye
    • *
    • Karma +72/-1
    • Çevrimdýþý Çevrimdýþý
    • Ýleti: 629
    • 29 Mesajýna Toplam
      35 Kere Tesekkür Edildi
    « Yanýtla #3 : 01 Eylül 2010, 19:16:34 »

Bu vatandas komedi , sürekli salliyo en doðru lafý bu sanýrým ..Rabbim ýslah eylesin
    Kayýtlý

Hep þehid oldular bu kelime için
    LA ÝLAHE ÝLLALLAH MUHAMMEDEN RASULULLAH
    • Tecrubeli Uye
    • *
    • Karma +19/-3
    • Çevrimdýþý Çevrimdýþý
    • Ýleti: 1842
    • 85 Mesajýna Toplam
      111 Kere Tesekkür Edildi
    « Yanýtla #4 : 01 Eylül 2010, 23:54:05 »

kendilerini cok iyi tarif etmiþler ..
    Kayýtlý
    • ADMÝNÝSTRATOR
    • Süper Üye
    • *
    • Karma +151/-21
    • Çevrimdýþý Çevrimdýþý
    • Ýleti: 6798
    • "YORULUNCAYA KADAR DEÐÝL ÞEHÝT OLUNCAYA KADAR"
    • 502 Mesajýna Toplam
      574 Kere Tesekkür Edildi
      • Ýmanehli.com
    « Yanýtla #5 : 02 Eylül 2010, 00:03:23 »

Buna inanmak  elde  deðil..  istanbul  bld. baþ. adayken anahaberin komedi  bölümünü  bu  adamýn icraatlarý  dolduruyordu..   Adam  geldi  Genel baþkan  oldu..   Hala  devam  eden  komediye  birde  ikiyüzlülük  eklendi..  bakalým  nereye  kadar  batacak  bunlar..

Kayýtlý
    • Azimli Üye
    • *
    • Karma +27/-1
    • Çevrimdýþý Çevrimdýþý
    • Ýleti: 857
    • Lebbeyk ALLAHümme Lebbeyk
    • 49 Mesajýna Toplam
      54 Kere Tesekkür Edildi
    « Yanýtla #6 : 02 Eylül 2010, 08:16:06 »

ALLAH böle söyletiyo iþte Baþbakan gibi sözünün arkasýnda duran deðiliz biz
    Kayýtlý
    Talib-i Aþk ol ki Yar içinde gizlidir
    Kalbi seyret Aç gözün CANAN içinde gizlidir.....

Etiketler

kýlýçdaroðlu biz baþbakan gibi sözünün sözünün arkasýnda duran bir insan deðiliz kemal sayýn baþbakan gibi sözlerin arkasýnda duran sözünün arkasýnda duracak insan sözleri biz baþkana söz verip sözünde duranlardan deðiliz kýlýçdaroðlu biz baþbakan gibi kýlýçtaroðlu biz baþbakan gibi sözünde KEMAL KILIÇDAROÄžLU'NUN ALLAH SÖYLETTÝ baþbakan gibi sözünün söz verp sözünde duran deðiliz kýlýþdaroðlu baþbakan gibi sözünde duran deðiliz biz recep bey gib sözünde duranlardan deðiliz kemal kýlýçdaroðlu sözünün arkasýnda duran ben öyle baþbakan gibi söz verip söz verip arkasinda duran biri deðiliz biz sözünde duranlara ne denir ben recep bey gibi sözünde duranlardan deðilim kýlýçdaroðlu ben baþbakan gibi sözünde ben sözünde duracak kemal kýlçdaroðlu baþbakan gibi söznde duran biz baþbakan gibi sözünde duracak adam deðiliz kýlýçdaroðlu sözünde duran adam deðilim dedi sözünün arkasýnda duranlardan deðilim ben baþbakan gibi arkasýndan  Biz sayýn baþbakan gibi sözünün arkasýnda duran biz sözünün arkasýndan duranlardan deðil kýlýçdaroðlunun sözünün arkasýndaki gafý erdoÄŸan gibi verdiÄŸim sözün arkasýnda deÄŸilim kýlýçdaroÄŸlunun baÅŸbakan gibi sözünün arkasýnda ben baÅŸbakan gibi sözünün arkasýnda özlerinin arkasýnda duran bi insan deÄŸiliz biz kemal kilictaroglu allah soyletiyo kýlýÅŸdaroglundan güzel hitaplar kýlýçdaroÄŸlu için allah söyletiyo ole basbakan gýbý sozunun arkasýnda  chp baÅŸbakan sözünün arkasýnda durur  BAÞBAKAN GÝBÝ SÖZÜNDE DURANDEÐÝLÝZ GAFI VÝDEO biz recep gibi sözünün arkasýnda duran deÄŸiliz haber vaktim kýlýçdaroÄŸlu biz sayýn baÅŸ 

Konuyu Paylaþ

Paylaþ facebook Paylaþ twitter

GoogleTagged - Etiketler

Baþbakan gibi sözünün arkasýnda duran deðiliz biz Konusuna Ait Benzer Konular

Diyanetin tayin ettiði imamlarýn arkasýnda namaz kýlýnýr mý?
    SORU: Diyanetin tayin ettiði imamlarýn arkasýnda namaz kýlýnýr mý? CEVAP: Kýlýnýr. Çünkü, Peygamber (SAS) Hazretleri buyurdu ki:... Devamý...

Gösterim: 1712 - Yanýt: 4 - Baþlatan:tanyurd
    Baþbakan Erdoðan'ýn omzu çýktý
       YILIN son günü 4 günlük tatil için Antalya’ya giden Baþbakan Recep TayyipErdoðan’ýn önceki gün geçirdiði bir kaza sonucu omzu... Devamý...

Gösterim: 236 - Yanýt: 1 - Baþlatan:Müezzin
    Ya dediðiniz gibi olun yada oldugunuz gibi görünün
    Ben forumda vakit harcayacak kadar vakit katili biri degilim. Açýk söyliyeyim forumunuz ve bu forumda kendilerini ifade etme tar... Devamý...

Gösterim: 285 - Yanýt: 9 - Baþlatan:Muvahhid
    Cübbeli Hocamýzýn arkasýnda durun
    CÜBBELÝ AHMED HOCAMIZ HAKKINDA ÝFTÝRA KAMPANYASI BAÞLATILDI,MAHMUD EFENDÝ HAZRETLERÝNE SORULDU, SULTANIMIZ; CÜBBELÝ HARAM ÝÞLEM... Devamý...

Gösterim: 1220 - Yanýt: 13 - Baþlatan:-ب - م-
    Baþbakan Erdoðan Gözyaþlarýna Hakim Olamadý
    ALLAH hatalarýný affedip, cenneti  ile  müþerref  eylesin..    Devamý...

Gösterim: 51 - Yanýt: 0 - Baþlatan:tanyurd

Yasal uyari
    Sitemiz bir forum sitesi oldugu için üyelerimiz her türlü mesajlarini önceden onay olmadan aninda paylasim yapabilmektedirler, Sorumluluk Yazan üyeye Aittir., Yine de sitemizde yasalara aykiri unsurlar bulursaniz tanyurd@gmail.com email adresine bildirebilirsiniz, sikayetiniz incelendikten sonra en kisa sürede gereken yapilacaktir.